AH 075 Assieraad hanger

2,136.00

SKU 27H075 Categorieën , ,

AH 075 Assieraad hanger

2,136.00

SKU 27H075 Categorieën , ,

HEB JE VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen!

Beschrijving

De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen.

 

De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen.

 

Alle sieraden zijn, op bestelling, ook verkrijgbaar in geel- en witgoud. De levertijd van goudensieraden bedraagt ongeveer 6 weken.

 

Let op:

Dit sieraad wordt ook in haar gouden uitvoering standaard geleverd met een Zirkonia steen in plaats van een diamant. De steen in deze hanger is dermate groot, dat het sieraad met diamant enkel op aanvraag leverbaar is.

[–content–]

Extra informatie

Maak een keuze:

Merk

Gerelateerde producten